The Basic Principles Of КитайПари, спечелени благодарение на вашата експлоатация, примирение и безропотност. Днес законите са безсилни пред жаждата за трупане на печалби. Днес законите важат и се прилагат само и единствено спрямо вас. Вие сте превърнати в оръдия за трупане на печалби, които трябва да работят, докато умрат, и ако се разболеят биват изхвърлени на бунището на капитализма.

Гърците отказват да работят за жълти стотинки и са решили да попречат на всеки който е съгласен да работи за без пари, единствено в името на финансовата стабилност, да упражнява своя труд. Ние всички знаем как доскоро същият този гръцки народ, човек по човек се редеше пред клоновете на германски и френски банки, да си купува подводници, танкове, самолети и други насъщни потребителски стоки, а сега когато дойде време да ги плаща роптае, че

– Да, разбира се, този доклад, който по един неприятен начин получи публичност, е изготвен от екип на компанията по поръчка на компании, които имаха инвестиционни интереси към вашата страна.

Друго, което бих искал да добавя, е че този доклад не е направен с политически цели, но може да бъде използван за политически цели, особено след като стана публично достояние. Така че това са две различни неща.

– Това е доста мрачен анализ. Възможно ли е България да излезе от тази ситуация?

– Ние имаме ясна програма за реализиране на нашата информационно-рейтингова стратегия. Първо, ще наемем специалисти, които да създадат фейсбук акаунти на всяко едно министерство, агенция и каквато и да е друга държавна структура, както и, разбира се, на по-важните и отговорни фигури в нашето правителство и управленска машина. Ще наемем персонал, който постоянно да обновява статусите по тези профили, да ги популяризира и да отговаря на гнусните манипулации, ширещи се в мрежата.

Вие се отказвате от протестите, от съпротивата, от революцията?

Не е ли всичко това било една целенасочена политика за подчинението и ограбването на цяла една нация и нейното бъдеще?

Не са ли в основата на бедността банките, финансите и спекулативните техники на тази нищо не произвеждаща сфера? Как стана възможно тази сфера на услугите да се превърне в определяща за благото на човечеството? Как се получи така, че тези които държат парите, управляват ги и манипулират ловко тяхната стойност, как се получи така, че те станаха собственици на вашият живот?

Господа, нашето независимо състояние се дължи изцяло на чуждия труд, а не на нашите собствени способности, които – ние знаем – не са по-големи от тези на другите. Не притежаването на земя и пари отличава нас от тях, а командването над труда. Илюзията на паричната форма, която сме създали, е непроницаема за работническата класа.

Всеки, който влага пари в банка, поробва някого, който трябва да изработи лихвата която му е обещана, дори и този website някой въобще да не знае за този влог или дори да не е чувал за банката. Ние сме единствените, които печелим от този финансов механизъм – веднъж, като си подсигуряваме притежаването на труда им и втори път, като отново доброволно получаваме парите, които сме им дали за заплащане на труда – уж за съхранение и печалба, а всъщност отново и отново им ги предоставяме обратно, но вече срещу огромна лихва под формата на уж “изгодни” кредити, но всъщност изгодни единствено за нас.

– Как бихте коментирали факта, че въпросният доклад бе слабо отразен от водещите вестникарски издания и напълно игнориран от националните телевизии?

Именно намаляването на необходимостта човек да работи доведе до тази бурна промяна, до тази загуба на значението на Парите. Но мнозина виждаха в настъпващото ново измерение на човешката Свобода заплаха за съществуването си. Те не разбираха естествения поток на развитието, те не осъзнаваха, че с премахването на необходимостта на човека да се труди се премахваше необходимостта и от съществуването на Парите. Тези, които притежаваха Капитала, приветстваха погребението на човешкия труд, радвайки се, че така не ще им се налага да плащат за него, но не разбираха, че така погребват и парите, че обезсмислят собственото си богатство. Тези, които служеха на притежателите на Капитала, се бояха, че скоро ще дойде и техният ред да бъдат извадени от робството си на труда и така ще останат без Пари.

Още повече, че според известни податки от изследванията на учените има съмнения, че българите всъщност са първите извънземни на планетата и именно те са очовечили съществуващите по време на тяхното пристигане примитивни форми на разумен живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *